Kirjolohi

Kirjolohi

Lohimestan kirjolohet uivat raikkaassa lähdevedessä, joka vaihtuu jatkuvasti. Meille tärkeää on kirjolohen maku ja sen tuoreus. Meiltä tilatut kirjolohet ovat aina vastavalmistettuja. Tällä tarkoitetaan sitä, että ruokapöydälläsi oleva valmis savukala on todennäköisimmin uinut vielä tunti sitten. Kirjolohemme ovat Benella- tuotemerkin omaavia ja vastuullisesti kasvatettuja.

”Benella Kala on suomalaisten kasvattamaa, aina raikasta kalaa, joka tekee hyvää sekä sinulle että ympäristölle. Tuoreena ja terveellisenä se maistuu huippulaatua arvostavalle ja vastuullisesti valitsevalle kuluttajalle. Benella kasvatetaan sopimuskasvattajien toimesta aina kestävästi Itämeren ravinteita kierrättäen.” (lue lisää www.benella.fi).

Onkiminen Lohimestassa on ilmaista, maksat vain saaliista. Meiltä löytyy eri kokoisia puuonkia ja sen lisäksi omat kalastusvälineet ovat sallittuja. Voit nauttia lohen paikan päällä tai viedä sen mukanasi.

Meiltä löytyy tilaa ja nouda -palvelu, jonka avulla voit näppärästi tilata lohen soittamalla. Valmistamme sen valitsemallasi tavalla, ja se on valmiina, kun haluat noutaa sen. Soittamalla tähän 03 784 1323 tai 040 5101 232 teet tilauksen.

Hinnasto (raakapainon mukaan):

  • Savukirjolohi 21,70€/kg
  • Graavikirjolohi 20,70€/kg
  • Kirjolohi 18,30€/kg

Lohet juhliin

Lohimestalta voit tilata suuremmat lohierät juhliin, esimerkiksi lakkiaisiin, häihin tai syntymäpäiville. Valmistamme kalat haluamallanne tavalla, graavina, savustettuna tai sellaisenaan. Riippuen tilauksen koosta, voimme valmistaa myös kylmäsavuna ja pitkäsavuna. Meidän kauttamme saa myös Norjanlohta (yhteistyössä Salpausselän Kalan kanssa).

Kysy alla olevan lomakkeen kautta hinnastosta ja toimituksesta. Suunnitellaan sinulle sopiva paketti juhliisi!