Palvelut

Perheen kanssa viihtymään

Lohimesta tarjoaa asiakkailleen makuelämyksiä ja nautinnollisia hetkiä kauniissa luonnon miljöössä. Meillä viihtyvät perheen pienimmät kuin vanhemmatkin – tietenkään unohtamatta nelijalkaisia ystäviä. Tervetuloa isommalla porukalla tai ihan vain itsekseen!

Mitä tarjoamme

Paikan päältä löytyy kioski alkoholioikeuksin, josta saa virvokkeita ja pientä purtavaa. Meillä vietät mukavan kesäpäivän lampaita rapsutellen ja tuoretta kirjolohta nauttien. Lohimestan altaissa virtaa lähdevesi, joten kalat uiskentelevat aina raikkaassa vedessä. Kirjolihinnasto ja lisätietoa täältä.

Voit myös käyttää tilaa ja nouda- palveluamme, mikäli et koe kalastusta omaksi jutuksesi tai haluat kalan pikaisesti mökkimatkalla kyytiin. Voit soittaa ja tilata kalan tästä numerosta: 03 784 1323

Lohimesta tarjoaa miljöössä tapahtuvan kalastuselämyksen lisäksi palveluita yrityksille ja tuotteitaan juhlatilaisuuksiin. Heinäkuun lopusta lokakuun alkuun meiltä saat tilauksesta itse pyydettyjä rapuja keitettyinä tai elävinä, niistä lisätietoa täältä. Järjestämme myös upeita Tuhannen ravun iltoja, joissa rapujen syönti on ohjeistettua.