Tietoa Lohimestasta

Yritys

Lohimesta on 1994 perustettu perheyritys, joka tarjoaa palveluitaan yksityisasiakkaille ja yrityksille. Tarjoamme asiakkaillemme luonnonkauniin ympäristön, joka luo miellyttävät puitteet kalastukselle ja ajanvietolle. Puhdas, virtaava lähdevesi takaa kirjolohen raikkaan maun. Meiltä löydät kioskin alkoholioikeuksin sekä keskikesällä lampaita, jotka viihdyttävät usein perheen pienimpiä. Meillä viihtyvät niin perheet, kuin yritysten asiakasryhmätkin. Lohimesta sijaitsee Seestalla, 13 kilometriä Lahdesta pohjoiseen.  

Paikan päällä tarjottavan elämyksen lisäksi valmistamme kirjolohia ja täplärapuja erilaisiin tilaisuuksiin. Kauttamme on mahdollista tilata tuotteitamme esimerkiksi valmistujaisjuhliin tai häihin. Viime vuosina ravun myynnistä on tullut merkittävä osa yrityksemme toiminnasta ja olemme kehittäneet mm. Tuhannen ravun illan -tuotenimen, joka on yhteistyössä ravintoloiden kanssa toteutettu kokonaisuus. 

 

Panostamme erityisesti tuotteidemme hyvään makuun ja asiakastyytyväisyyteen. Tarkkailemme kirjolohen makua säännöllisesti ja meille on tärkeää asiakkaiden antama palaute. Me Lohimestalla olemme hyvän palvelun mesta!

Katso video